هزینه تعمیر کولر گازی برای خیلی از افرادی که در مناطق گرمسیری زندگی می کنند بسیار مهم است. کولر گازی به عنوان یک دستگاه حرارتی، هنگامی که در آن خرابی ایجاد می شود، می تواند هزینه های بالایی را به دنبال داشته باشد. در این مقاله، ما به بررسی این هزینه ها می پردازیم.
دلایل خرابی کولر گازی
اولین گام در بررسی هزینه های مریوط به کولر گازی، درک دلایل احتمالی خرابی دستگاه است. برخی از دلایل مشترک خرابی کولر گازی عبارتند از:
1- توقف کارکرد کولر گازی به دلیل خرابی قطعات الکترونیکی
بسته به نوع و میزان خرابی، هزینه های مربوط به کولر گازی ممکن است متفاوت باشد. با این حال، به طور کلی، این هزینه ها شامل موارد زیر می شوند:
1- هزینه جایگزینی قطعات خراب:
هنگامی که یک قطعه در کولر گازی خراب شود، شما ممکن است نیاز داشته باشید آن را جایگزین کنید. هزینه جایگزینی قطعات ممکن است بسته به نوع و میزان خرابی متفاوت باشد.
2- هزینه دستمزد تعمیر کولر گازی:
بسته به محل سکونت شما و قیمت کارشناسی، هزینه دستمزد تعمیر کولر گازی می تواند متفاوت باشد.
به طور کلی، مبلغ دستمزد تعمیر کولر گازی ممکن است شامل هزینه کارشناسی، هزینه نصب و تعمیر قطعات و هزینه تعمیرات جانبی مانند هزینه اجاره ابزار و تجهیزات باشد.
3- هزینه شارژ مجدد گاز:
هنگامی که گاز موجود در کولر گازی کم شود، شما ممکن است نیاز داشته باشید گاز را شارژ مجدد کنید. هزینه شارژ مجدد گاز بسته به نوع گاز و میزان آن متفاوت است.
4- هزینه نگهداری کولر گازی:
برای جلوگیری از خرابی کولر گازی، باید آن را خوب نگهداری کنید. هزینه نگهداری شامل هزینه تعویض فیلتر هوا، تمیز کردن کولر گازی و بررسی سیستم خنک کننده است.
5- هزینه جایگزینی کولر گازی:
در صورتی که کولر گازی شما به شدت خراب شده باشد، شما ممکن است نیاز داشته باشید آن را جایگزین کنید. هزینه جایگزینی کولر گازی بسته به نوع دستگاه متفاوت است.
محسابه حدودی هزینه تعمیر کولر گازی
این هزینه ها بسته به نوع و میزان خرابی متفاوت است. با این حال، در جدول زیر می توانید مقدار تقریبی هزینه های مربوط به کولر گازی را بر اساس نوع خرابی مشاهده کنید: